Unident bloggen

  • Hjem
    Hjem Det er her du kan finde alle blogindlæggene fra hele siden.
  • Kategorier
    Kategorier Viser en liste af kategorier fra bloggen.
  • Tags
    Tags Viser en liste af tags der er blevet anvendt i bloggen.

Den 31/12-1/1 2016 fejrer vi nytår, og holder derfor lukket. Eventuelle ordrer som bestilles i vores webshop behandles den næstkommende arbejdsdag, den 4/1 2016.
Den 6/1 2016 fejres helligdag i Sverige, hvorfra alle ordrer sendes. Eventuelle ordrer i vores webshop behandles derfor næste svenske hverdag, den 7/1 2016.

Se mere

Marcus Dagnelid er idag klinikchef og VD for Dagnelidkliniken, en af Skandinaviens største private klinikker. Et stort fokus for klinikken har været en stræben efter at ligge forrest højteknologisk, samt at modtage sine patienter i et miljø der formidler en følelse af ro og tryghed. Dagnelid afholder også kurser hvor tandlæger fra hele verden kommer til klinikken for at videreuddanne sig indenfor det nyeste på området for moderne tandpleje.

Se mere

En fleksibel og æstetisk løsning til både skrueretinerede og cementerede konstruktioner.
– designet til både traditionelle og digitale procedurer.

Se mere

BIOMET 3i lancerer nu deres nye korte 3i T3® SHORT Implant i Europa. Det nye implantat findes i længderne 5 og 6mm samt 5 og 6mm i diameter.

Se mere

Fredrik Paulsson overtager posten som CEO efter Marcus Nordwall i Unident AB, en af Sveriges førende leverandører af dentale produkter. Marcus Nordwall, der sammen med sin bror Christian startede firmaet for over 23 år siden overdrager nu stillingen som administrerende direktør for Unident AB og påtager sig istedet rollen som administrerende direktør i virksomheden i Skandinavien.

Se mere

Da Sybron Endo har valgt at nedlægge produktionen af RealSeal, vil dette produkt udgå fra vores sortiment. Vi foreslår at du i stedet for overgår til et biokompatibelt materiale som hedder BioCeram EndoSequence- med BC Sealer og BC points, og derved anvender samme rodfyldningsteknik for sealer og points. BioCeram EndoSequence er ligeledes anvendelig med varm kondenserings teknik.

Se mere

På IDS (International Dental Show) var der fuld aktivitet. Leverandører, tandlæger, tandteknikere og andre interessenter deltog i denne gigantiske dentalmesse for at indhente viden om de seneste materialer og de seneste teknikker.

Se mere

Har du diabetes, bør du passe ekstra godt på dine tænder.
Paradentose kan nemlig hurtigere gå alvorligt galt, hvis man har diabetes.
Den gode nyhed er, at en god tandsundhed gør det lettere at få styr på blodsukkeret.

KILDE: Diabetesforeningen

Se mere

Danskere er bedre til at bevare egne tænder end befolkningen i Sverige, Norge og Finland.
Sådan lyder en af konklusionerne i en ny rapport fra KORA (Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning).
Og ikke nok med det: Danskerne har i gennemsnit også færre huller i tænderne end vores nordiske naboer.

 

KILDE: Tandlægeforeningen

Se mere

Forældrerne til en 2-årige pige lod hende anvende tandpasta uden flour i et års tid, da de troede at fluor var farligt. Resultatet blev ødelæggende, da det viste sig at otte af hendes tænder var så svært beskadigede at de måtte trækkes ud.

Se mere

Det er nu 25 år siden RTD introducerede Composipostden første patenterede fiberstift.
Den første Composipoststift bestod af ikke-radiopakt, uæstetisk kulfiber. Fem generationer og et 
kvart århundrede senere, er fiberstiften idag standard i de fleste af verdens lande.

Se mere

En ny undersøgelse svenske forskere har udført, bekræfter at der findes en kobling mellem dårlig tandsundhed og læskedrikke.

Se mere

Ved tandudtrækning reduceres antallet af parodontale bakterier drastisk i patienternes mund, ifølge en ny forskningsundersøgelse .

Se mere

Nu har Isolite været en del af vores sortiment igennem et år, og hvilket år!

Siden vi introducerede Isolite på det skandinaviske marked har vi formået at hjembringe prisen ”Årets Nyhed” både i Sverige (Swedental) og Danmark (Scandefa).

Dette er vi naturligvis vældigt stolte over :)

Se mere

Et nyt studie viser at der er flere piger i alderen 11-15 år som børster tænderne to gange dagligt, jævnført med drenge i samme alder.

Se mere

Den 5. december købte Unident AB Safe Dental Partners AB.

Med opkøbet håber Unident at styrke sin position som førende aktør på det digitale tandpleje-marked.

Safe Dental har hovedkontor i Stockholm og har en omsætning på SEK 10 mio om året. 

Se mere

Lige efter nytår nåede Invisalign en ny, historisk milepæl, da kunde nr. 3.000.000 fik sin tandskinne levereret.

Se mere
Tagged in: Bid invisalign

Som en del af vores satsning på endodonti området har vi nu taget EndoSequence ind i vores sortiment.

Se mere

I midten af februar kommer det endelig - det efterspurgte sikkerhedshåndstykke til Wand STA. Håndstykket har en specielt udviklet beskyttelseshylster som minimerer risikoen for unødige nålestik og uhensigtsæssige skader.

Se mere